Recepty

Rybí paštika

Na 4 porce je třeba

700g čistého rybího masa
100g tvrdého sýra
50g jemných ovesných vloček
120ml sladké smetany
sůl, mletý kmín, zázvor, saturejka, rozmarýn, tymián, muškátový oříšek, kopr, máslo

Postup

Libovolné rybí maso zbavené kůže a silných kostí nejprve jemnými řezy nožem prokrájejte tak, aby se malé pružné kosti zkrátily na délku cca 2–3 milimetry.

Poté maso spolu s kořením, solí a smetanou rozsekejte ve strojku s rotujícími noži.

Do fáše vmíchejte ovesné vločky a jemně nastrouhaný sýr, sůl a koření. Vše důkladně vymíchejte.
Do máslem vymaštěné formy pak vložte paštikovou směs a zvolna ji pečte v troubě ve vodní lázni přikrytou alobalem.

Upravujte ji jen ve velmi mírné teplotě 110 stupňů podle velikosti forem asi 20–35 minut.
Vychlazenou paštiku podávejte s kysanou smetanou medem a citronovou šťávou.

Můžete ji též doplnit kousky předem spařené kořenové zeleniny.

 

Indiana university, a multi-campus public university system paper writing services established in 1820, enrolls more than 110,000 students across two core campuses bloomington and indianapolis, seven smaller campuses and two extension centers
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Přihlaš se k odběru novinek

a dozvíš se jako první

  • informace o revírech
  • nejzajimavější články
  • akční ceny vybaveni
Přejít k navigační liště