Pečené koleno na pivu – už teď se vám sbíhají sliny

Comments Off

Pečené koleno na pivu, palačinky s lesním ovocem a šlehačkou, chřest s holandskou omáčkou, tatarák z pravé svíčkové, vysoký roštěnec s omáčkou ze šneků, steak z hovězí svíčkové s omáčkou ze zeleného pepře a další speciality české i cizokrajné kuchyně pro hladové i náročné strávníky připravuje vyhlášený šéfkuchař z Pivovarského dvora v Chýni. Už teď se vám budou sbíhat sliny.

 

Na pečené koleno na pivu nebo tatarák jedině do Chýně

 

knuckle-of-pork-387903_640Restaurace a pivovar v Chýně neproslavilo pouze zmíněné pečené koleno na pivo a jiné lahůdky. Znamenitá kuchyně, pivo vařené s láskou, výtečná poloha na cyklostezce i turistickém okruhu za Prahou učinily z Pivovarského dvora v Chýni vyhlášený cíl rodin s dětmi, početnějších skupin, sportovních oddílů i pracovníků firem, kteří zde rádi tráví odpočinková odpoledne nebo víkendy po vytíženém pracovním týdnu.

 

Na své si v Pivovarském dvoře přijdou také děti, pro něž je k zakousnutí připraveno dětské menu nebo sladké moučníky. Svlažit svá hrdla nealkoholickými nápoji můžou samozřejmě jak děti, tak sportovci a řidiči. Pivovarský dvůr Chýně není otevřen pouze pro náhodné hosty, rezervovat si zde místo můžou zájemci o rauty, svatby a rodinné oslavy.

May 17, 2017 |

Comments are closed.

WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Přihlaš se k odběru novinek

a dozvíš se jako první

  • informace o revírech
  • nejzajimavější články
  • akční ceny vybaveni